fbpx

Y-tunnus 2762996-8
Sähköposti kalervo.maatta@maaliassat.fi
Puhelin 044 3737337

Maaliässät Oy

Maaliässät Oy

Y-tunnus 2762996-8
Sähköposti kalervo.maatta@maaliassat.fi
Puhelin 044 3737337

Kalervo Määttä
Uusimaa
Myynti, työnjohto ja taloushallinto

044 3737337
kalervo.maatta@maaliassat.fi

Markku Määttä
Oulu
Myynti ja työnjohto

040 3541199
markku.maatta@maaliassat.fi

Juho Säkkinen
Myynti

044 0633849
juho.sakkinen@maaliassat.fi

Maaliässien tarina

Kuusamolaiset Määtän veljekset Kalervo ja Markku varttuivat rakennusalan yrittäjäperheessä ja tästä syntyi heidän suuri kiinnostuksensa rakennusalaa kohtaan. Rakennusalan kokemusta kertyi muun muassa talonrakentamisesta, putkitöistä ja parvekelasituksista. Veljekset olivat erityisen kiinnostuneita yrittäjyyttä kohtaan. Näin he alkoivatkin opiskelemaan kauppatieteitä Oulun yliopiston kauppakorkeakoulussa. Kesätöitä opiskelujen aikana oli tehtävä ja ulkomaalauksien sesonkiluonteisuus sopi täydellisesti veljeksille. Kun kokemusta maalaustöistä ja muista rakennusalan töistä oli tarpeeksi ja opiskelujen tuomat valmiudet yrittämistä kohtaan, veljekset perustivat vuonna 2016 perheyrityksen Maaliässät Oy.

Lupauksemme

Lupaamme toimia aina vastuullisesti asiakkaitamme, kumppaneitamme sekä ympäristöämme kohtaan. Lupaamme omistautua työhömme ja tehdä parhaamme. Lupaamme myös aina olla rehellisiä ja pitää kiinni sovituista asioistamme. 

Meille tärkeää

Meille tärkeää on asiakkaiden tyytyväisyys. Nimenomaan asiakkaidemme tyytyväisyyden kautta tunnemme työmme tärkeäksi. Tästä syystä yrityksemme keskittyy vahvasti asiakaspalvelun ja työn laatuun. Työntekijämme muodostavat yhdessä tiimin, joka työskentelee yhteisten tavoitteiden eteen. Meidän tehokkaassa tiimissämme meillä jokaisella on tärkeä tehtävä. Näin ollen, meille on tärkeää myös jokaisen työntekijämme hyvinvointi.

Miten voimme olla avuksi?

Tilaa maksuton arviointikäynti, pyydä tarjous maalausurakasta tai kysy lisää.

Soita ja kysy lisää

Kalervo Määttä

044 3737337
kalervo.maatta@maaliassat.fi

Toimimme pääasiallisesti Uudellamaalla ja Oulun lähialueilla.

suomiiconiV33

Teemme maalaustöitä ainakin seuraavissa paikoissa:
Askola, Espoo, Hanko, Helsinki, Hyvinkää, Hämeenlinna, Ii, Inkoo, Janakkala, Järvenpää, Karkkila, Kauniainen, Kemi, Kerava, Kirkkonummi, Lapinjärvi, Liminka, Lohja, Loviisa, Mäntsälä, Nurmijärvi, Oulu, Pornainen, Porvoo, Pudasjärvi, Pukkila, Raahe, Riihimäki, Sipoo, Siuntio, Tornio, Tuusula, Vantaa, Vihanti ja Vihti.

SULJE VALIKKO