fbpx

Y-tunnus 2762996-8
Sähköposti kalervo.maatta@maaliassat.fi
Puhelin 044 3737337

Maaliässät Oy

Maaliässät Oy

Y-tunnus 2762996-8
Sähköposti kalervo.maatta@maaliassat.fi
Puhelin 044 3737337

Kalervo Määttä
Myynti, työnjohto ja taloushallinto

044 3737337
kalervo.maatta@maaliassat.fi

Markku Määttä
Myynti ja työnjohto

044 5885112
markku.maatta@maaliassat.fi

Maaliässien tarina

Maaliässien tarina alkaa Kuusamosta, jossa Markku ja Kalervo varttuivat rakennusalan yrittäjäperheessä. Rakennustyöt kiinnostivat ja kokemusta kertyi muun muassa talonrakentamisesta, putkitöistä ja parvekelasituksista. Erityisesti kiinnosti yrittäjyys ja alaa päästiin opiskelemaan Oulun kauppakorkeaan. Opiskelujen aikana ulkomaalaukset sopivat kesätöiksi loistavasti. Kun taitoa oli kertynyt maalaamisesta ja tietoa saatu yrittämisestä, perustettiin vuonna 2016 Maaliässät Oy.

Meille tärkeää

Meille toiminnassa tärkeää on asiakkaiden tyytyväisyys. Nimenomaan asiakkaiden tyytyväisyyden kautta tunnemme työmme tärkeäksi. Tästä syystä keskitymme vahvasti asiakaspalvelun ja työn laatuun. Erityisen tärkeää meille on myös työntekijöidemme hyvinvointi. Jokainen työntekijämme on tärkeä osa tiimiämme ja yritämme yhdessä kehittyä ammattilaisina ja työpaikkana eteenpäin.

Miten voimme olla avuksi?

Tilaa maksuton arviointikäynti, pyydä tarjous maalausurakasta tai kysy lisää.

  Soita ja kysy lisää

  Kalervo Määttä

  044 3737337
  kalervo.maatta@maaliassat.fi

  Toimimme pääasiallisesti Uudellamaalla.

  Talon maalaukset ainakin seuraavissa paikoissa:
  Askola, Espoo, Helsinki, Hyvinkää, Hämeenlinna, Inkoo, Janakkala, Järvenpää, Karkkila, Kauniainen, Kerava, Kirkkonummi, Kuusamo, Lapinjärvi, Lohja, Loviisa, Mäntsälä, Nurmijärvi, Pornainen, Porvoo, Pukkila, Riihimäki, Sipoo, Siuntio, Tuusula, Vantaa ja Vihti.

  SULJE VALIKKO