Ulkoverhouksen maalaus

Ulkoverhous

Huoltomaalaus on syytä tehdä ajallaan, sillä vain ehjä ja riittävän paksu maalikalvo antaa suojan ulkoverhoukselle. Puu-ulkoverhouksen huoltomaalaus tulisi suorittaa noin 10 vuoden välein. Hyvin huollettuna ulkoverhouksen huoltomaalausväliksi voidaan saavuttaa jopa 15 vuotta. Pystymme toteuttamaan järkevästi niin suuria kuin pieniäkin maalausurakoita, niin taloyhtiö-, yritys-, kuin yksityisasiakkaillekin. Osaamme maalata niin puiset, rapatut, betoniset kuin metallisetkin pinnat, joten ota rohkeasti yhteyttä!

Huoltomaalaus

Huoltomaalauskohteet ovat pääsääntöisesti uudiskohteita monimutkaisempia ja näin onnistuneen lopputuloksen aikaansaaminen vaatii enemmän ammattitaitoa. Huoltomaalauskohteissa maalastyöt toteutetaan aina tapauskohtaisesti tarpeen vaatimalla tavalla. Huoltomaalauksissa yksityisasiakkaat ovat oikeutettuja kotitalousvähennykseen, jolloin maalaustöiden lopullinen hinta jää matalaksi.

Taloyhtiöt

Hyvällä suunnittelulla taataan taloyhtiön maalausprojektin menestys. Olemme mielellämme apuna jo tarvittavien maalaustöiden arvioinnissa, jolloin päätös projektin toteuttamisesta on helpompaa.

Töiden tarkka aikataulutus ja selkeä asukkaiden tiedottaminen ovat esimerkkejä hyvästä palvelusta, jotka tekevät maalausprojektista asukkaille mahdollisimman vaivattoman. Mitoitamme maalareiden määrän taloyhtiön koon mukaan, jolloin urakan toteutus on aina nopea.

UUDISKOHTEET

Uudiskohteissa puupinnat tulisi käsitellä mahdollisimman pian valmistumisesta. Rakennuskesänä tulisi tehdä vähintäänkin puun pohjustus ja pohjamaalaus, sillä puupaljas pinta ei kestä talven olosuhteita.

Uudiskohteissa kustannustehokkainta on, jos pystyy maalaamaan talon jo ennen räystäskourujen, ulkovalojen ja terassien asennusta. Myös paneelien ostamista tehtaan välimaalaamana kannattaa harkita, jos se on mahdollista. Meiltä löytyy myös suurempiin uudiskohteisiin tarvittava ruiskukalusto tehokasta maalausurakointia varten.

Miten voimme olla avuksi?

Tilaa maksuton arviointikäynti, pyydä tarjous maalausurakasta tai kysy lisää.

Soita ja kysy lisää

Kalervo Määttä

044 3737337
kalervo.maatta@maaliassat.fi

Toimimme pääasiallisesti Etelä-Suomen, Oulun ja Pirkanmaan alueella, mutta toteutamme myös suurempia maalausurakoita ympäri Suomen.

suomiiconiV33

Teemme maalaustöitä ainakin seuraavissa paikoissa:
Akaa, Askola, Espoo, Hanko, Heinola, Helsinki, Hyvinkää, Hämeenkyrö, Hämeenlinna, Ii, Ikaalinen, Inkoo, Janakkala, Juupajoki, Järvenpää, Kangasala, Karkkila, Kauniainen, Kemi, Kerava, Kihniö, Kirkkonummi, Kotka, Kouvola, Lahti, Lapinjärvi, Lappeenranta, Lempäälä, Lohja, Loviisa, Myrskylä, Mäntsälä, Mänttä-Vilppula, Nokia, Nurmijärvi, Orivesi, Oulu, Parkano, Pirkkala, Pornainen, Porvoo, Pudasjärvi, Pukkila, Punkalaidun, Pälkäne, Raahe, Raasepori, Riihimäki, Ruovesi, Sastamala, Sipoo, Siuntio, Tampere, Tornio, Tuusula, Urjala, Valkeakoski, Vantaa, Vesilahti, Vihti, Virrat ja Ylöjärvi.

SULJE VALIKKO