fbpx

Tiilikaton pinnoitukset uudellamaalla

Tiilikaton pinnoitus

Suomessa tiilikatot altistuvat kovalle säärasitukselle. Tiilen pinnoitus suojaa tiiltä, mutta sekin heikkenee ja kuluu ajan myötä. Siksi tiilikaton pinnoitus onkin syytä uusia ajallaan. Muuten kosteus ja muut säärasitteet pääsevät käsiksi itse tiileen.

Tiilikaton pinnoitus ajallaan tehtynä on kattoremonttia kustannustehokkaampi ratkaisu. Kattopinnoitus palauttaa tiilen toimintakyvyn jälleen uuden tiilen veroiseksi ja näin saadaan katto kestämään pidempään. Ja tietenkin, tiilikaton pinnoitus saa katon näyttämään taas upealta.

Omakotitalojen tiilikattojen maalaukset

Tehokkaan organisaatiomme ansioista pystymme vastaamaan yksityisasiakkaiden tarpeisiin erittäin laadukkaalla ja kustannustehokkaalla työllä. Tiilikaton pinnoituksessa yksityisasiakkaat ovat oikeutettuja kotitalousvähennykseen, jolloin maalaustöiden lopullinen hinta jää matalaksi.

Taloyhtiöiden tiilikattojen maalaukset

Pystymme toteuttamaan suuria maalauskokonaisuuksia laadukkaasti ja kustannustehokkaasti. Olemme tottuneet työskentelemään taloyhtiöiden parissa, joten osaamme huomioida myös taloyhtiön asukkaat. Mitoitamme maalareiden määrän taloyhtiön koon mukaan, jolloin urakan toteutus on aina nopea.

Miten voimme olla avuksi?

Tilaa maksuton arviointikäynti, pyydä tarjous maalausurakasta tai kysy lisää.

  Soita ja kysy lisää

  Kalervo Määttä

  044 3737337
  kalervo.maatta@maaliassat.fi

  Toimimme pääasiallisesti Uudellamaalla.

  Talon maalaukset ainakin seuraavissa paikoissa:
  Askola, Espoo, Helsinki, Hyvinkää, Hämeenlinna, Inkoo, Janakkala, Järvenpää, Karkkila, Kauniainen, Kerava, Kirkkonummi, Kuusamo, Lapinjärvi, Lohja, Loviisa, Mäntsälä, Nurmijärvi, Pornainen, Porvoo, Pukkila, Riihimäki, Sipoo, Siuntio, Tuusula, Vantaa ja Vihti.

  SULJE VALIKKO