fbpx

Ulkoverhouksen maalaus Espoo

Talon maalaus espoo

Talon huoltomaalaus on syytä tehdä ajallaan, sillä vain ehjä maalikalvo antaa tarvittavan suojan ulkoverhoukselle. Puu-ulkoverhouksen huoltomaalaus tulee suorittaa noin 10 vuoden välein. Maalipinnan kulumisen huomaa yleensä ensimmäisenä talon eteläsivulta, eli auringon puolelta.

Pystymme toteuttamaan tehokkaasti niin suuria kuin pieniäkin maalausurakoita, niin taloyhtiö-, yritys-, kuin yksityisasiakkaillekin. Meiltä saat maalaukset sekä puisiin että rapattuihin taloihin, joten ota rohkeasti yhteyttä!

Kuljemme töihin Espoosta ja varastomme sijaitsee Vantaan puolella. Huomioimme lähialueen asiakkaat parhailla hinnoilla!

Talon Huoltomaalaus espoo

Huoltomaalauskohteet ovat pääsääntöisesti uudiskohteita monimutkaisempia ja näin onnistuneen lopputuloksen aikaansaaminen vaatii enemmän ammattitaitoa. Huoltomaalauskohteissa maalastyöt toteutetaan aina tapauskohtaisesti tarpeen vaatimalla tavalla. Huoltomaalauksissa yksityisasiakkaat ovat oikeutettuja kotitalousvähennykseen, jolloin maalaustöiden lopullinen hinta jää matalaksi.

Taloyhtiön maalaus espoo

Hyvällä suunnittelulla taataan taloyhtiön maalausprojektin menestys. Olemme mielellämme apuna jo tarvittavien maalaustöiden arvioinnissa, jolloin päätös projektin toteuttamisesta on helpompaa.

Töiden tarkka aikataulutus ja selkeä asukkaiden tiedottaminen ovat esimerkkejä hyvästä palvelusta, jotka tekevät maalausprojektista asukkaille mahdollisimman vaivattoman. Mitoitamme maalareiden määrän taloyhtiön koon mukaan, jolloin urakan toteutus on aina nopeaa.

UUDISKOHTEEN MAALAUS ESPOO

Uudiskohteissa puupinnat tulisi käsitellä mahdollisimman pian valmistumisesta. Rakennuskesänä tulisi tehdä vähintäänkin puun pohjustus ja pohjamaalaus, sillä puupaljas pinta ei kestä talven olosuhteita.

Kustannustehokkainta on, jos pystyy maalaamaan talon jo ennen räystäskourujen, ulkovalojen ja terassien asennusta. Paneelien ostaminen tehtaan välimaalaamana säästää yleensä kustannuksissa, jos se on mahdollista. Meillä löytyy tarvittavaa kalustoa ja osaamista myös isompiin uudiskohdeprojekteihin.

Miten voimme olla avuksi?

Tilaa maksuton arviointikäynti, pyydä tarjous maalausurakasta tai kysy lisää.

  Soita ja kysy lisää

  Kalervo Määttä

  044 3737337
  kalervo.maatta@maaliassat.fi

  Toimimme pääasiallisesti Uudellamaalla. Toimipisteemme sijaitsee Espoossa.

  Talon maalaukset ainakin seuraavissa paikoissa:
  Askola, Espoo, Helsinki, Hyvinkää, Hämeenlinna, Inkoo, Janakkala, Järvenpää, Karkkila, Kauniainen, Kerava, Kirkkonummi, Kuusamo, Lapinjärvi, Lohja, Loviisa, Mäntsälä, Nurmijärvi, Pornainen, Porvoo, Pukkila, Riihimäki, Sipoo, Siuntio, Tuusula, Vantaa ja Vihti.

  SULJE VALIKKO