Huoltomaalaus

Huoltomaalauskohteissa maalaustyöt alkavat aina huolellisilla pohjatöillä, joilla varmistetaan varsinaisen pintamaalauksen onnistunut lopputulos. Ulkoverhouksesta tai muusta maalattavasta kohteesta huonokuntoiset puuosat tai muut huonokuntoiset materiaalit on vaihdettava uusiin. Maalattavan kohteen pinnasta poistetaan lika ja pöly sekä irtoava ja heikosti kiinni oleva vanha maali. Tarvittaessa maalattavalle kohtelle tehdään homepesu, jossa irtoava home poistetaan ja missä homeitiöt kuolevat. Näin home ei pääse kasvamaan maalipinnan läpi. Tämän jälkeen paljaat pinnat pohjamaalataa. Lopulta pintamaalaus tehdään yhteen tai kahteen kertaan tapauksesta riippuen. Huoltomaalauksessa oikean maalin valitseminen on paljon tarkempaa kuin uudiskohteissa.

Miten voimme olla avuksi?

Tilaa maksuton arviointikäynti, pyydä tarjous maalausurakasta tai kysy lisää.

Soita ja kysy lisää

Kalervo Määttä

044 3737337
kalervo.maatta@maaliassat.fi

Toimimme pääasiallisesti Etelä-Suomen, Oulun ja Pirkanmaan alueella, mutta toteutamme myös suurempia maalausurakoita ympäri Suomen.

suomiiconiV33

Teemme maalaustöitä ainakin seuraavissa paikoissa:
Akaa, Askola, Espoo, Hanko, Heinola, Helsinki, Hyvinkää, Hämeenkyrö, Hämeenlinna, Ii, Ikaalinen, Inkoo, Janakkala, Juupajoki, Järvenpää, Kangasala, Karkkila, Kauniainen, Kemi, Kerava, Kihniö, Kirkkonummi, Kotka, Kouvola, Lahti, Lapinjärvi, Lappeenranta, Lempäälä, Lohja, Loviisa, Myrskylä, Mäntsälä, Mänttä-Vilppula, Nokia, Nurmijärvi, Orivesi, Oulu, Parkano, Pirkkala, Pornainen, Porvoo, Pudasjärvi, Pukkila, Punkalaidun, Pälkäne, Raahe, Raasepori, Riihimäki, Ruovesi, Sastamala, Sipoo, Siuntio, Tampere, Tornio, Tuusula, Urjala, Valkeakoski, Vantaa, Vesilahti, Vihti, Virrat ja Ylöjärvi.

SULJE VALIKKO